Min konto

Hvordan avslutter jeg PayPal-kontoen min?

Før du avslutter PayPal-kontoen din, må du ta ut alle pengene på PayPal-saldoen.

Hvis du tror at du kanskje kommer til å bruke PayPal i fremtiden, kan du holde kontoen din åpen.

Hvis du har oppdaget en betaling du ikke har godkjent, må du rapportere den umiddelbart i løsningssenteret.

På nettet:

  1. Gå til Innstillinger.
  2. Klikk på Avslutt kontoen under Kontoalternativer.
  3. Klikk på Avslutt konto.

Når du har avsluttet PayPal-kontoen din, kan den ikke lenger gjenopprettes.

Du kan ikke avslutte en konto med en gjenværende saldo, en kontobegrensning eller andre uløste problemer.